Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

mirun2

12. 8. 2009 12:00
Zpět do reality!!!

V principu s Vámi souhlasím. lepší v nějaké rodině než v děcáku...Jenže.

1. Podívejte se na to z pozice dítěte.

2. Kolik "párů" je u nás oficiálně "sezdáno" a jak by fungoval, když by už měli v péči dítě, případný rozchod... Myslete si co chcete, ale rozchod mezi mužem a ženou mi bohužel připadá přirozenější - i pro dítě - jakkoli to zní krutě. To jako, že by si táta potom našel jinýho tátu, případně máma jinou mámu?

To radši tu energii a peníze jako společnost věnujme hašení průšvihu, kdy ta drtivá většina dětí začne být dospělými..., případně zlepšení systému adopce jako takové, jsem laik, ale co jsem slyšel, tak dítě, který by chtěly mají problém aadoptovat i hetero páry a většinu dětí, co v děcáku jsou, nikdo nechce...

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

12. 8. 2009 11:57
proč ne?

Myslím, že adopce homosexuálními páry je lepší, než když děti zůstanou v ústavech, navíc se určitě lepší osvědčila, než model rodiny, jaký měli například u Fritzlů nebo Mauerů. Ačkoliv je mnoho čekatelů na adopce,  v kojeneckých ústavech a dětských domovech je stále mnoho dětí čeká marně na lásku, kde o ně není zájem z důvodů staršího věku, postižení, barvy pleti či výchovných problémů.

0 0
možnosti
ZJ

Fanda Šmanda

12. 8. 2009 11:56
Adopce dětí homosexuálními páry

je proti přírodě i zdravému rozumu.

0 0
možnosti
J

jjs

12. 8. 2009 11:52
První pilíř postaven

To je fakt. Heterosexuální láska je spíš podřazená, protože vede k dětem, a ty nikdo nechce. Aby se lidé nemnožili je třeba čtyř pilířů: potratů, sodomie, kanibalismu a sebevraždy (http://www.churchofeuthanasia.org/) Těším se na další články, v nichž jako "křesťan" (užitečný idiot?) podpoříte zbylé tři pilíře. Zvláště na kanibalismus jsem zvědavý.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Člověk jako vy, žijící v ukvapené době všedních záhad. Narozen v Latinské Americe českým rodičům, dívám se na svět přes okraj máty a slunce (pokud v Čechách svítí).